Adgang & input til 
IT, Compliance & Sikkerhed  

Solutionlab er IT og cyber.
Løsninger, optimering og dedikation.
Sikkert & simplificeret, pragmatisk & praktisk, nutids- og fremtidssikring. Det er vores DNA.
Vi har været med helt fra start og
har opbygget årtiers ekspertise indenfor
en bred vifte af IT nørderi, know-how og business insights.

Martin Schulze

Solutionlab er grundlagt i 1988 og drives af  Martin Schulze, en anerkendt Business Compliance & Vetting Executive og sikkerheds- og IT partner. Martin Schulze er oprindeligt uddannet revisor og har 3 årtiers erfaring med ERP-systemer på Microsoft platformen. 

Sikkerhed og dokumenthåndtering/compliance som ISO27000 og NIS2 er et af hans specialer, primært sikkerhed i og omkring dokumenter/data samt sikkerhed i forbindelse med ERP-systemer.

Han er på en konstant jagt efter nyeste IT hacks, upgrades, seneste versioner og fremtidens tools for at optimere, udfolde og løfte IT løsninger, som imødekommer kunders behov og de nyeste og kommende gaps og risks.

En determinerende del af Danmark
som IT-foregangsland

I forbindelse med cyber sikkerhed og compliances, er det udfærdigelse af planer inden for NIS2, GDPR og ISO 27000, der i disse år er mest i fokus hos Solutionlabs kunder. Med en pragmatisk tilgang til sikkerhed, specialiserer Solutionlab sig i at hjælpe SMV´er, hvor sikkerhed skal måles mod og med økonomi, således at investeringer i sikkerhed står mål med de reelle risici og fremtidsudsigter.

Samarbejdspartner

Solutionlab har siden 2017 samarbejdet med sikkerhedsvirksomheden  Praesidio Group for at kombinere og optimere IT og sikkerhedsekspertise og kompetencer på tværs af fysisk sikkerhed, HR, Vetting og cyber sikkerhed. Således analyserer og afdækker vi risk maps og gråzoner for at sikre og guide virksomheder i en global verden med et komplekst trusselbillede.